mandag 6 april 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Plakater er vejen frem

plakat minidaDu kender det sikkert. Du står i dit hus og kigger rundt på alle de hvide vægge, der er at se. Men hvad skal du gøre ved det? Flere og flere mennesker er begyndt at male en enkelt væg hist og her i en anden farve, så der netop bliver skabt lidt liv og farve til huset.

Læs mere ... Sponseret indhold

Sådan får du en bedre nattesøvn, hvis du er bosat i København 

sponsor gardinbussenDer er mange fordele ved at bo i en stor by som København, men ikke når det kommer til søvn. Her kommer den konstante larm og de blinkende lys os nemlig langtfra til gode, og formår du ikke at få gjort noget ved disse problematikker kan det rigtigt hurtigt komme til at ødelægge din nattesøvn. En dårlig nattesøvn kan på sigt både være dårlig for dit humør og helbred, så du kan med fordel læse med her.

Læs mere ... Sponseret indhold

Gør det selv i haven

motion online romsmagningHvis du elsker din have, men ikke har noget som helst forstand på det, så må du ikke fortvivle. Der er hjælp, råd og vejledning at hente. Heldigvis har vi vores alle sammens elskede internet. Som du i forvejen sikkert ved, er internettet en fantastisk vejledning.

Læs mere ... Sponseret indhold

Få styr på køkkenudstyret ganske nemt

hellebergskager 26.2Udover skærebræt tips, og knivsslibning skal der også være styr på bageudstyret i forbindelse med indflytning i nyt hus og nye bage redskaber. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Inspiration til at få en bedre økonomi

moneybankerFra tid til anden kan det knibe med at få økonomien til at hænge sammen. Dette skyldes som regel, at du ikke har overblik over, hvad dine penge bruges til. Heldigvis findes der masser af gode råd til at få en bedre økonomi, som du kan nyde godt af. Dette er uanset, om du har minus på kontoen, et stramt budget eller en stor opsparing. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Inspiration til boligen efter renovering

living roomLeder du efter nyt boliginteriør til din bolig efter en renovering? Få inspiration her 

Læs mere ... Sponseret indhold

Hvordan skaber du dit drømmekøkken?

aubo partnerHvis du er utilfreds med dit køkken og ønsker dig et nyt, hvor skal du så egentlig lige starte henne? Det er et omfattende projekt, der til gengæld kan være rigtig sjovt, spændende og ikke mindst rigtig tilfredsstillende, når det er færdigt.

Læs mere ... Sponseret indhold

Internettet i dag: Er du sikret den rette forbindelse?

sponsor speedtest internetNår vi i dagens Danmark omtaler internettet, er det unægtelig en anden samtale, end det var for blot få år siden. Den online tilstedeværelse er for alvor blevet global, og man kan pludselig få informationer om noget, der er sket på den anden side af jordkloden, i løbet af få sekunder, uden at man skal gøre andet end at åbne sin telefon med få klik. 

Læs mere ... Sponseret indhold

Kultur:

København:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

DEBAT: