torsdag 27 juni 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

'Vi er også for børn!'

rikke weissfeld jan2018Kirkelivet er godt i gang i den nye kirke i Ørestad, med masser af aktivitet. "Men vi vil gerne fortælle, at kirken også har mange tilbud til alle de børn, som bor i Ørestad," fortæller sognepræst Rikke Weissfeld

Kirken i Ørestad blev indviet 15. april 2018. Den ligger i 8Tallet på Robert Jacobsens vej 72B og er en af Islands Brygges sogns to kirker. Der holdes både gudstjenester, vielser og dåb, og til foråret bliver de første unge konfirmeret i kirken.
”Kirken er jo ikke særlig synlig, sådan rent fysisk - der er ikke en bygning med et klokketårn, man kan få øje på. Så det er vigtigt for os at være synlige i folks bevidsthed her i Ørestad. Derfor er det også rigtig dejligt, at vi har haft de første skolebesøg og at vi til jul skal have besøg af både skoler og børnehaver. På den måde får børn og unge øje på os,” siger Rikke Weissfeld.

Ny kirke  - nye traditioner
Den 23. december kl. 11 er der familiejulegudstjeneste, og her starter en ny tradition: Alle kan komme med et stykke julepynt hjemmefra, og hænge på kirkens juletræ. På den måde bliver det hele bydelens træ, og pynten genbruges år efter år. Efter gudstjenesten hygger alle med æbleskiver.
Kirken i Ørestad holder også 'Ulvetime' den sidste torsdag i hver måned. Ulvetime er en lille børnegudstjeneste, hvor man synger og fortæller bibelhistorie, og bagefter spiser sammen. Kirkens personale sørger for maden og prisen er overkommelig: 25 kr. for voksne, børn spiser gratis.
Kirken har også babysalmesang om fredagen, med 4 forløb af 8 gange fordelt hen over året, og starter et hold med minikonfirmander op efter nytår.

"Så kirken er godt i gang og vi har plads til alle," siger Rikke Weissfeld.

www.islandsbryggessogn.dk eller facebook: Kirken i Ørestad.

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser