fredag 24 maj 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Billligere parkering i Ørestad

jens kristian luetken• Der er brug for et pres fra flere sider, hvis der skal ske noget i forhold til lavere parkeringspriser i Ørestad.

Læs mere ... Debat

Byggeri på fælleden kræver lokalplan

finn rudaizkyEfter at Folketinget har vedtaget en ny plan for et af Ørestads byggefelter - Amager Fælled kvarter - skal Københavns Kommune udarbejde en lokalplan for den såkaldte Campinggrund - eller Vejlandskvarteret som det retteligt hedder.
Læs mere ... Debat

Fælles skoledistrikt i Ørestad

jens kristian luetkenDer kommer flere børn til Ørestad og dermed bliver der også brug for flere skoler. Den tredje skole i Ørestad er under planlægning og ind til videre peger alt på, at der bliver god brug for så mange klasselokaler som muligt.

Læs mere ... Debat

Uplanlagt skoleplan i Ørestad

gorm gunnarsenØrestad har det problem, at byplanlægningen ikke i tilstrækkelig grad har været overordnet, men har vist for meget hensyn til markedskræfter, som ikke har prioriteret skolernes placering i forhold til hinanden.

Læs mere ... Debat

Kan byggeriet på Amager Fælled blive bæredygtigt?

klaus mygindNår der nu skal bygges på Vandrehjemsgrunden på Amager Fælled, vil vi i SF sætte præcise krav til det nye boligkvarter.
SF ønsker, at kvarteret bliver et mønstereksempel på bæredygtigt byggeri indpasset i naturen.
Læs mere ... Debat

Ambulancekørsel i busbaner giver tryghed til københavnerne

andreas keilHvis Fru Hansen skulle være så uheldig at falde og brække sit ben, kan hun i dag ringe efter en ambulance, der hurtigst muligt bringer hende på hospitalet, hvor hun kan få hjælp.

Læs mere ... Debat

Kultur:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme