lørdag 26 september 2020

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Maria kører ud til ældre med fysioterapi

maria ganesalingam fysiofresh 3247Maria Ganesalingam har sammen med sin mand Nishandan etableret en udkørende fysioterapiklinik, Fysiofresh, med base i Ørestad.

Læs mere ... Business

Metropassagerer bringer pakker ud

metrorejsende onlineØrestad er med i verdens første forsøg med Crowdsourcet pakkelevering i den offentlige transport. 

Læs mere ... Business

Et stykke med Paris i Ørestad Syd

la boulangerie bastionen 2Til december slår den franskinspirerede bager 'La Boulangerie' dørene op i Bastionen i Ørestad Syd. Med rustik indretning, fransk musik og ikke mindst franske specialiteter vil bagerne Cedric og Jerome gerne bringe et stykke af Paris ind i Ørestad.

Læs mere ... Business

ØICC Medlemsprofil: Stig Thorsteinsson

stig thorsteinssonMÅNEDENS PROFIL: Stig Thorsteinsson, indehaver af Thorsteinsson’s Vinbar.

Læs mere ... Business

Hvilken TECH brager igennem i 2020-erne?

tech shaping 2020 51TECH SHAPING 2020s: Årets store konference i Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) zoomede ind på de teknologier, som kommer til at sætte deres præg på det næste årti. Det kan være den nye kollega Inge, som er en robot med sit eget medarbejdernummer. En reol med 3D-printere i printerrummet. En DNA-test, som man selv får lavet og kan tage med til lægen. Eller en hel by der fungerer som et kæmpemæssigt batteri.

Læs mere ... Business

Margrethe Vestager besøgte Ørestad Gymnasium 

margrethe vestager aug 2020Mandag 17. august var EU’s ledende næstformand Margrethe Vestager på besøg på Ørestad Gymnasium. Formålet med besøget var at komme i dialog om gode strategier til digital undervisning.

Læs mere ... Business

Walk-in med champagne, tøj og gode råd til indretning

camilla damgaard walk in 8tallet 2020Walk In er en ny tøj- og boligindretningsbutik i Ørestad Syd. Indehaveren Camilla Damgaard håber at folk vil handle her, i stedet for at skulle besøge 12 butikker i city.

Læs mere ... Business

Field's i en coronatid

thomas thomsen fields L1010889Kunderne vender tilbage til et genåbnet Field's, hvor de fleste medarbejdere har beholdt deres job. I næsten to måneder lå det meste af Field's øde hen og alle medarbejdere var sent hjem. Takket være støtteordninger har de fleste medarbejdere kunnet beholde deres job, og alle er nu tilbage for at betjene kunder med opsparet lyst og evne til at forbruge.

Læs mere ... Business

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

DEBAT: